top of page
badkamer-amersfoort-360-graden

BADKAMER

RENOVATIES

Benieuwd naar onze badkamer projecten? Bekijk de before en after foto's van de badkamers die wij gerenoveerd hebben.

COMPLETE BADKAMER RENOVATIE

AMERSFOORT

We hebben de complete ruimte opnieuw ingedeeld. De wasruimte is betrokken bij de badkamer en de wc heeft een apart ruimte gekregen. Er is een nieuw plafond ingezet met spotjes en Led strips met Multicolor als sfeerverlichting. We hebben de muur verwijderd tussen de wasruimte en badruimte, elektra verplaatst en alle leiding verlegd  De houten wand met strips is op maat gemaakt en is een verborgen deur naar de wasruimte.

 

Om de ruimte zo goed mogelijk te benutten hebben we het badmeubel op maat gemaakt. Voor de luxe sfeer hebben we gekozen voor de combinatie van de Stone / Marmerlook tegels met koperen accessoires. Het sanitair is van Sanitairkamer Nieuwegein.

COMPLETE BADKAMER RENOVATIE

MAARSSEN

Een kleine ruimte met een grote verandering. Onze klant had het sanitair al uitgezocht. Door de kleine ruimte hebben we gekozen om als Eye catcher de douchewand te betegelen met een groene tegel in een visgraad motief.

 

De kleur van de tegel komt weer terug in de waskom wat een mooie eenheid creëert. We hebben de leidingen mooi weggewerkt en de opstap in de doucheruimte verwijderd zodat de vloer mooie gelijk is. Het sanitair is van Sanitairkamer Nieuwegein.

bottom of page